Anak Merupakan Pesakit Kronik Spina Bifida


Anak Merupakan Pesakit Kronik Spina Bifida


MarhaenMY - Mohd Tarmizi Bin Shamsuddin
Kuala Terengganu, Terengganu
Published: Sep 10, 2021
100%
RM 12,510.00 RM 11,600.00


0
Baki Lot Diperlukan
1251
Lot Telah Terbeli
616
Penderma
199
Pengunjung

1 Lot = RM 10.00
1160 Lot Ditawarkan

Saya Mohd Tarmizi Shamsuddin penjaga dan bapa kepada Nur Ain Najwa.Beliau merupakan pesakit kronik yang memerlukan rawatan jangka masa panjang. (spina bifida)
Tak boleh nak kontrol air kencing setiap 4, 5 jam sekali beliau perlu membuang air melalui foley catheter. Disini saya ingin memohon bantuan dari tuan puan untuk membeli barang 2 keperluan rawatan beliau. Anak saya cuma perlu pergi jumpa pakar 2, 3 bulan sekali. Sepanjang 24jam beliau perlu memakai pampers. Sebab sekarang ni anak saya tak boleh nak control air kencing ,selalu je keluar kalau tak pakai pampers memang basah lah seluar. Dan untuk pengetahuan tuan puan baru2 ni saya terkena serangan saraf tak boleh bangun selama 3 bulan . Alhamdulillah sekarang ni dah boleh bangun dan semakin membaik. Sepanjang saya sakit saya hilang punca pendapatan dan sekarang ni pon rumah sewa dan bil bil eletrik dah 3 bulan tertunggak. Rumah sewa saya sebulan RM400. Dengan rasa rendah diri, saya ingin memohon bantuan untuk kos penjagaan anak saya kerana keadaan kewangan keluarga saya yang agak tersepit kerana tak dapat meniaga untuk beberapa bulan yang lepas. Terima kasih kepada semua yang sudi untuk bantu kami sekeluarga. 

Read More



Updates




Tarikh Disbursement:

13/09/2021 : RM1277.50

(dana selepas ditolak transaction fees + marketing RM200)

 

20/09/2021 : RM4240.00

(dana selepas ditolak transaction fees + marketing RM200)
1. Pemohon meminta team MarhaenMY untuk buat marketing

 

27/09/2021 : RM210.00

(dana selepas ditolak transaction fees)

 

04/10/2021 : RM120.00

(dana selepas ditolak transaction fees)

 

11/10/2021 : RM2935.00

(dana selepas ditolak transaction fees + marketing RM200)
1. Pemohon meminta team MarhaenMY untuk buat marketing

Read More

Terima kasih diatas sokongan anda!
Baki lot telah mencukupi.

Recent Contribution
Abedi  RM30.00
Top Contribution
Azlin  RM300.00
First Contribution
Puteri Iffah  RM10.00

0

Baki Lot Diperlukan

1,251

Lot Telah Terbeli

616

Penderma

199

Pengunjung

Terima kasih diatas sokongan anda!
Baki lot telah mencukupi.

Recent Contribution
Abedi  RM30.00
Top Contribution
Azlin  RM300.00
First Contribution
Puteri Iffah  RM10.00